Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 mars 2009

Nokia skär ner med 1700

Som en del av sina tidigare planer för att öka kostnadseffektiviteten och anpassa sig till situationen på marknaden har Nokia idag annonserat ytterligare åtgärder för produkter och marknadsenheter samt för företagets utvecklingsenheter och globala stödfunktioner.
Nokia planerar att minska försäljning, marknadsföring och teknisk förvaltning för att matcha den globala efterfrågan. Sammantaget kommer dessa planer att påverka omkring 1 700 anställda globalt. I förekommande fall kommer Nokia att börja förhandla med arbetstagarrepresentanterna om dessa planer.

Dessa åtgärder är en del av Nokias tidigare aviserade plan för att anpassa verksamhet och kostnader i enlighet med marknadens efterfrågan och för att skydda framtida konkurrenskraft. Nokia fortsätter att leta besparingar på alla områden och verksamheter i hela företaget, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-19 10:20 V10.9.5-1