Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 mars 2009

HANZA vald till leverantör till Athena Nordic

HANZA kommer att tillverka CNIOR, en unik svensk trygghetsmobil som utvecklats av Athena Nordic AB. Produkten genomgÄr för nÀrvarande ett avancerat industrialiseringsprojekt hos HANZA inför starten av volymtillverkning senare i vÄr.
Den nya trygghetstelefonen ger till skillnad frÄn tidigare modeller trygghet Àven utanför hemmet.

”CNIOR Ă€r en modern och avancerad produkt som vi fĂ„tt förtroendet att industrialisera inför tillverkningen, vilket ger en mycket stabil produkt.” sĂ€ger Morgan Andersson, FörsĂ€ljnings och Marknadschef, HANZA. ”Athena Nordic har gjort professionell upphandling som inkluderar tjĂ€nster frĂ„n HANZAs know-how center pĂ„ Gotland”

Dagens kommunala trygghetstelefoner, som har rötter frÄn 70-talet, fungerar bara i hemmet. CNIOR Àr den första i sitt slag dÀr dagens seniorer ges en möjlighet att kÀnna sig trygga Àven utomhus. Med en knapp för att ringa och en knapp för att larma Àr Athenas trygghetsmobil lika anvÀndarvÀnlig som sÀker.

”Vi har en hög ambition med vĂ„r nya generation trygghetstelefoner”, sĂ€ger Stefan Andersson, VD pĂ„ Athena Nordic AB. ”DĂ€rför Ă€r det viktigt för oss att ha en tillverkare som kan stödja oss för att göra produkterna produktionsvĂ€nliga. Den servicen Ă€r en förutsĂ€ttning för att kunna hĂ„lla rĂ€tt prisbild och rĂ€tt kvalitet. Vi ser ocksĂ„ en fördel i att arbeta med en svensk kontraktstillverkare dĂ€r CNIOR kommer att tillverkas vid HANZAs enhet pĂ„ Gotland”.

Industrialiseringsprojektet pÄgÄr till i vÄr dÄ volymtillverkningen av CNIOR pÄbörjas.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2