Annons
Annons
Elektronikproduktion | 20 mars 2009

Tagmaster avvecklar två dotterbolag i Kina

Tagmaster säkrar närvaron på den kinesiska marknaden genom att teckna nya avtal med Richor. Två dotterbolag avvecklas samtidigt.
Tagmaster, som marknadsför RFID-lösningar för långa avstånd, har skrivit ett nytt avtal med sin samarbetspartner Shanghai Richor Commercial Co, (Richor). Richor kommer att fortsätta som distributör i Kina, i stället för att förvärvas av Tagmaster. Tagmaster säkrar på så sätt fortsatt närvaro på den viktiga kinesiska marknaden, samtidigt som man minskar risk och finansiella utlägg.

Som följd av avtalet kommer Tagmaster att avveckla sina två dotterbolag Tagmaster China Holding i Hong Kong och Tagmaster Identification Technology i Shanghai.

"Tagmaster har en utmärkt samarbetspartner i Richor. Bolaget har en stark närvaro i transportindustrin och djupgående kunskaper om RFID och Tagmasters produkter, efter många år av nära samarbete ", säger Christopher Grahn, vd för Tagmaster.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1