Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 20 mars 2009

Positivt mottagande för S.E.E.

Efter att projektteamet pÄ StockholmsmÀssan sedan i januari jobbat hÄrt med införsÀljningen av monteryta pÄ S.E.E. kan nu konstateras att mottagandet frÄn utstÀllarna Àr vÀldigt positivt. I dagslÀget Àr cirka 45 företag inbokade pÄ en yta pÄ 1600 kvm. Dessutom Àr ungefÀr lika mycket, alltsÄ ytterligare 1600 kvm, offererade till ungefÀr 50 företag. Och det mer Àn ett Är innan S.E.E. gÄr av stapeln.
- Vi har varit ute och trÀffat vÀldigt mÄnga företag, och kontentan Àr att alla Àr vÀldigt positiva till den förÀndring som nu görs och det nya koncept vi presenterar, sÀger Aasa Goulin, projektsÀljare pÄ StockholmsmÀssan. Det Àr vÀldigt kul att se att det trots en tuff konjunktur Àr sÄ mÄnga som har en stark framtidstro.

En arbetsgrupp bestÄende av representanter frÄn samtliga arrangörer, IM-föreningen, Elektronikindustriföreningen och StockholmsmÀssan, arbetar ocksÄ intensivt med att försöka fÄ fram ett sÄ bra och slagkraftigt innehÄll som möjligt. Det gÀller bland annat besökaraktiviteter, temautstÀllningar, seminarier och liknande.

- Det Àr enormt kul att det finns ett sÄdant engagemang frÄn branschen, inte minst frÄn arbetsgruppen som verkligen avsÀtter mycket tid till arbetet med att göra S.E.E. till en sÄ bra mötesplats som möjligt, sÀger Magnus Eriksson, projektledare pÄ StockholmsmÀssan.

De nÀrmsta veckorna pÄbörjas ocksÄ ett arbete med att kontakta och besöka nyckelpersoner pÄ stora besökarföretag, för att försöka förankra att de lÄter sina anstÀllda komma till S.E.E. för att ta del av alla nyheter.
LÀs Àven
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2