Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 mars 2009

Teleste och Cybercom utökar samarbetet inom R&D

Telekomleverantören Teleste och Cybercom Plenware har trĂ€ffat en överenskommelse om samarbete kring forskning och utveckling (R&D). Samarbetet strĂ€cker sig över tvĂ„ Ă„r. Överenskommelsen innebĂ€r att Cybercom Plenware fĂ„r ansvaret för att driva delar av Telestes utvecklingsarbete. Som en följd av samarbetet flyttar 23 av Telestes medarbetare över till Cybercom med oförĂ€ndrade villkor.
”Vi fĂ„r större flexibilitet i vĂ„r resursplanering och sĂ€kerstĂ€ller vĂ„r fortsatta tillvĂ€xt, samtidigt som vi kan koncentrera oss mer pĂ„ vĂ„r kĂ€rnverksamhet. Det hĂ€r betyder ocksĂ„ att vi förstĂ€rker vĂ„rt etablerade samarbete med Cybercom”, sĂ€ger Esko MyllylĂ€, teknisk direktör pĂ„ Teleste.

”Det Ă€r mycket glĂ€djande att vi kan utvidga samarbetet med Teleste. Den nya överenskommelsen ger oss en betydande förstĂ€rkning av vĂ„r kompetens inom hĂ„rdvarudesign och Linux-baserad mjukvaruutveckling. Vi Ă€r ocksĂ„ nöjda med att kunna lyfta vĂ„rt samarbete med Teleste till den strategiska nivĂ„n”, sĂ€ger Hannu Meskanen, vd för Cybercom Plenware.

”Det betyder mycket att Teleste visar sĂ„ stort förtroende för oss, och vi ser en god potential för att ytterligare bredda vĂ„rt samarbete framöver. VĂ„ra affĂ€rsrelationer förstĂ€rks genom outsourcingkontrakt och ger en lĂ„ngsiktig stabilitet”, sĂ€ger Patrik Boman, koncernchef för Cybercom Group.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1