Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
TA-SCOPE Elektronikproduktion | 24 mars 2009

Note i avtal med Tour & Andersson - större volymer till Torsby

Tour & Andersson har valt kontraktstillverkaren Note som tillverkningspartner av instrumentet TA-SCOPE.
Ett avtal har tecknats för utveckling och tillverkning av ett avancerat instrument för injustering av dessa system, TA-SCOPE. Under hösten pÄbörjas tillverkning i större volymer i Note Torsby.

Under utvecklingsarbetet har Note haft ett nÀra samarbete med QRtech som Àr specialiserade pÄ produktutveckling och industrialisering av elektronik och mjukvara. I arbetet har Notes komponentdatabas NOTEfied anvÀnts.

”I nuvarande konjunkturlĂ€ge Ă€r det oerhört viktigt att kunderna fĂ„r ut sina produkter sĂ„ snabbt som möjligt pĂ„ marknaden. Samarbetet mellan oss och Note samt verktyget NOTEfied har varit nyckeln till att kunna möta kundens krav. Med hjĂ€lp av NOTEfied har vi haft bra kontroll pĂ„ vilka komponenter som ska vĂ€ljas med tanke pĂ„ exempelvis ledtider, tillgĂ€nglighet och livscykelstatus”, berĂ€ttar Ronald Hedström, utvecklingschef pĂ„ QRtech.

”För oss var det viktigt att hitta en leverantör som hĂ„ller hög kvalitet, har kontroll och pĂ„verkan pĂ„ leverantörsledet samt har produktionskapacitet för större volymer i regioner dĂ€r kostnadsbilden Ă€r till vĂ„r fördel. I Note har vi hittat en partner som har bĂ„de internationell och lokal tillverkning i vĂ€rldsklass, som helt enkelt har helheten”, kommenterar Joakim Merstrand, strategisk inköpare pĂ„ Tour & Andersson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2