Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 26 mars 2009

Cybercom utvecklar elektronik åt fordonstillverkare

Cybercom har tecknat ett avtal med en internationell fordonstillverkare gÀllande rÄdgivning inom trÄdlös kommunikation för elektronikhÄrdvara.
Cybercom Ă€r utvald till ”Centre of Excellence”, och har helhetsansvar för att leda, driva och kvalitetssĂ€kra trĂ„dlösa elektroniksystem.

Som utvald ”Centre of Excellence” kommer Cybercom bedriva projektet i egna lokaler och Ă„tagandet innebĂ€r konkret att Cybercom ansvarar för kundens hela produktutvecklingsfas av system för trĂ„dlös kommunikation. Cybercom leder hela produktionslivscykeln innehĂ„llande till exempel tekniska förstudier, systemlösningar, komponentval, leverantörskontakter och kvalitetssĂ€kring.

Cybercom arbetar idag med flera fordonstillverkare, underleverantörer och flera av vÀrldens ledande mobiltelefontillverkare för att utveckla system för trÄdlösa kommunikationslösningar.

– Jag tror att vĂ„ra fordonskunder speciellt uppskattar att vi Ă€r en katalysator mellan telekom- och fordonsbranschen dĂ€r vi tillför tillförlitliga lösningar och Ă„teranvĂ€nder attraktiv kunskap frĂ„n en bransch till en annan. Vi mĂ€rker ocksĂ„ att vĂ„r lokala kompetens tillsammans med vĂ„rt erbjudande om global leveranskapacitet gör oss mer konkurrenskraftiga, sĂ€ger HĂ„kan Fernström, affĂ€rsomrĂ„deschef Automotive Solutions, Cybercom i Göteborg.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2