Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 15 april 2009

Mats Reimark ny vd för TranSiC

Styrelsen för TranSiC AB har utsett Mats Reimark till ny VerkstÀllande direktör. Han tilltrÀder befattningen den 1 maj 2009.
Mats Reimark kommer nÀrmast frÄn Morphic System, dÀr han var vd. Mats Reimark Àr civilingenjör frÄn KTH och har under mÄnga Är arbetat för General Motors, framförallt med utveckling av drivlinor för konventionella och hybrida fordon. Han har, efter nÀra 20 Är i branschen, ett omfattande internationellt nÀtverk i fordonsindustrin.

"Vi Àr mycket glada över att kunna presentera Mats Reimark som ny vd", sÀger Jan Tufvesson, TranSiCs styrelseordförande. "TranSiCs vision Àr att vara ledande i implementering av kraftelektronik i nya standardlösningar inom hybridfordon och kraftomvandling inom nya energikÀllor baserad pÄ anvÀndningen av kiselkarbid. Jag Àr övertygad om att Mats Reimark framgÄngsrikt kommer att leda arbetet med att skapa den positionen för TranSiC."

Bo Hammarlund, en av TranSiCs grundare lÀmnar sin befattning som marknadschef den 16 april 2009. TranSiC har lÀmnat start-up eran och Àr nu ett företag med 10 medarbetare och Àr pÄ vÀg att industrialisera sin verksamhet. Bo Hammarlund har gjort stora och vÀrdefulla insatser för TranSiC och kommer att bidra Àven i framtiden. TranSiC och Bo Hammarlund har dÀrför ingÄtt ett samarbetsavtal, dÀr TranSiC sÀkerstÀller tillgÄngen till Bo Hammarlunds tjÀnster framöver.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1