Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 april 2009

Contac öppnar nytt kontor i Kina

Trots de allmÀnt tuffa tiderna fortsÀtter Contac sin expansion. I dagarna startar bolaget upp verksamheten vid sin nya kontor i Shenzhen, Kina.
Efter en tids letande har vi nu hittat rĂ€tt bemanning för att kunna förstĂ€rka organisationen pĂ„ det sĂ€tt vi önskar berĂ€ttar Peter Busck, VD Contac Solutions. ”I takt med att vĂ„ra kunders projekt blir allt mer komplexa och omfattande har vi sett ett ökat behov av projektledning i allmĂ€nhet och pĂ„ plats i Kina i synnerhet.

Marco Yang och Tracy Long kommer bĂ„da med en bakgrund frĂ„n elektronik- och kablage industrin, de kommer att bli ett starkt tillskott i vĂ„r organisation under industrialiseringsfasen av nya projekt.” TillvĂ€xten har fortsatt trots konjunkturen. ”Första kvartalet har vi lyckats hĂ„lla försĂ€ljningen uppe och kan faktiskt visa pĂ„ fortsatt tillvĂ€xt, sĂ€ger Peter Busck.

Nya projekt vĂ€ger Ă€n sĂ„ lĂ€nge upp den allmĂ€nna nedgĂ„ngen men utvecklingen framöver Ă€r extremt svĂ„rbedömd.” Om försĂ€ljningen framöver Ă€r svĂ„rförutsĂ€gbar kan man dock med sĂ€kerhet konstatera att vĂ„r projektportfölj vĂ€xer stadigt. ”Genom att förvalta kundernas förtroende pĂ„ ett bra sĂ€tt kommer allt nytt vi hĂ„ller pĂ„ med att bidra till fortsatt tillvĂ€xt och det Ă€r dĂ€rför vi gör denna förstĂ€rkning”, avslutar Peter Busck.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2