Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 24 september 2001

Tele2 lanserar Media HighSpeed

Tele2 Media HighSpeed Àr ett nytt sÀtt att transportera rörliga bilder över fiber med garanterad prestanda och studiokvalitet. Tele2 Media HighSpeed vÀnder sig direkt till mediaföretag som behöver snabbhet, kvalitet och hög kapacitet i realtid
TjÀnsten Àr ett nytt och kostnadseffektivt alternativ till satelllitöverföring. Media HighSpeed Àr ett fullvÀrdigt alternativ för mediaföretag, arenor m.fl. som producerar och överför video- och TV-produktion för sÀndning.
Tele2 Media HighSpeed Àr en högkvalitativ mulitservice-lösning som samtidigt stödjer transport av bÄde komprimerad data i form av IP trafik och okomprimerad 270 Mbit/s video signaler. I praktiken innebÀr detta att pÄ en Tele2 Media HighSpeed anslutning kan man samtidigt hantera bÄde Internet, Intranet/VPN, Extranet sÄvÀl som 270 Mbit/s SDI trafik i separata sÀkra kanaler. Möjlighet finns dÀrmed för mediaföretag att effektivisera och rationalisera produktion, kontribution och distribution.

Tele2 Media HighSpeed som baseras pÄ den nya DTM (Dynamic Transfer Mode) standarden med utrustning frÄn Netinsight och kommer vara tillgÀnglig i Sverige, Norge och Danmark.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1