Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 05 maj 2009

Luminus Devices och EBV i LED-avtal

Luminus Devices, som utvecklar och tillverkar PhlatLight lysdioder har valt EBV Elektronik som distributör av Luminus PhlatLight lysdioder för allmÀnbelysning till kunder i EMEA-regionen.
PhlatLight lysdioder anvÀnds för nÀrvarande i olika belysningstillÀmpningar som krÀver hög ljusstyrka och effektivitet, brett fÀrgspektrum, hög fÀrgÄtergivning och lÄng livslÀngd.

"EBV Elektronik Àr den ledande specialisten för LED-teknik inom EMEA-omrÄdet", sÀger Slobodan Puljarevic, vd för EBV Elektronik. "EBV General Lighting Team erbjuder omfattande kommersiella och logistiska lösningar för att stödja Luminus kunder för allmÀnna belysningsapplikationer dÀr PhlatLight lysdioder ingÄr."

"EBV Elektronik har ett starkt rykte om sig att leverera produkter, logistik och konstruktionssupporttjĂ€nster för att sĂ€kerstĂ€lla kundernas framgĂ„ng”, sĂ€ger Peter Weller, General Manager för Lighting Business Luminus Devices. "Vi Ă€r stolta över att samarbeta med dem och ser fram mot ett ömsesidigt givande förhĂ„llande."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2