Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 maj 2009

Ny kund stärker utvecklingen hos MikroMakarna

Den positiva utvecklingen hos MikroMakarna i Pajala fortsÀtter. Nu har Àven företaget ElectroTech Kalix AB beslutat sig för att anlita MikroMakarna som legoproducent.
I inledningsskedet handlar det om ett ordervÀrde pÄ ett par miljoner. Men inom nÄgot Är siktar man pÄ att den summan minst ska fördubblas.

SÄ hÀr skriver man sjÀlv kring valet av MikroMakarna:

Electrotech Kalix AB har under mÄnga Är följt den positiva tekniska och ekonomiska utvecklingen av Mikromakarna, samt att de investeringar som Àr genomförda inom AOI, Xray, kapacitetsökning av ytmonteringslinan, utbildning och samarbetet med fabriken i Murmansk innebÀr som vi ser att man kan sÀkerstÀlla pris, kvalitet och volymer som vi har behov av.

ElectroTech Àr ett företag som enbart sysslar med design och utveckling av produkter inom omrÄdena telekommunikation och mÀtteknik. Tillverkning av prototyper och serier sker i samarbete med partners.

– VĂ„r lĂ„ngsiktiga satsning inom RFID med sensorlösningar för bland annat luftfuktighet, temperatur, vibrationer, position med mera har nu börjat ge frukt vilket gör att vi i dag har en mycket positiv tillvĂ€xt, sĂ€ger Stefan Nordmark, Procurement Manager vid ElectroTech.

Det nya samarbetet med ElectroTech vÀlkomnas naturligtvis hos MikroMakarna. Företaget satsar offensivt och har Ànnu inte pÄverkats i av den rÄdande finanskrisen. De kunder som dragit ner pÄ sina ordrar har kunnat kompenseras med rÄge av andra som ökat sina bestÀllningar.

– ElectroTechs produkter passar bra i vĂ„r uppgraderade produktionsmiljö. Det Ă€r perfekt med tanke pĂ„ de stora investeringarna vi gjorde under fjolĂ„ret. Nu Ă€r vi vĂ€lrustade för nya uppdrag och klarar det allt tuffare krav som teknikutvecklingen inom branschen stĂ€ller pĂ„ oss producenter, berĂ€ttar Mikael Isaksson, marknadsansvarig hos MikroMakarna.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2