Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 maj 2009

Pernilla Norman vice VD för Rimaster

Pernilla Norman, som sedan tidigare Àr finans- och ekonomichef för Rimaster AB, har utnÀmnts till vice VD för Rimaster AB och dÀrmed ocksÄ för hela Rimaster-gruppen.
Pernilla Ă€r i grunden ekonom och har tidigare arbetat bl.a. som revisor. Hon Ă€r med sin familj bosatt i Söderhamn. – Jag Ă€r glad att fĂ„ knyta Pernilla Ă€nnu nĂ€rmare den dagliga ledningen av Rimaster-gruppen, sĂ€ger Jan-Olof Andersson, VD och koncernchef för Rimaster-gruppen.

-Pernilla kom till oss dÄ vi 2008 förvÀrvade ElectroSystem i Söderhamn, och jag har under det dryga Är som Pernilla fungerat som vÄr ekonomi- och finanschef fÄtt stor respekt för hennes goda kunskaper och stora arbetsförmÄga. NÀr nu Pernilla utökar sitt ansvarsomrÄde, ser jag att vi stÄr Ànnu bÀttre rustade för att kunna hitta den bÀsta vÀgen till framtiden, sammanfattar Jan-Olof Andersson.

– Att fĂ„ den hĂ€r öjligheten Ă€r lika roligt som spĂ€nnande, sĂ€ger Pernilla Norman. – Begreppet ”utmaning” Ă€r nog rĂ€tt slitet i dag, men i det hĂ€r fallet kĂ€nner jag att det stĂ€mmer – Rimaster har stora utmaningar framför sig, och jag ser fram emot att fĂ„ vara med och aktivt lotsa hela företagsgruppen fram mot ny god lönsamhet, avslutar Pernilla Norman.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1