Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 08 maj 2009

Samarbete mellan Aros Circle, Motion Control och Elektronik Mekanik

Idag pÄ Motion Controls Expo i VÀsterÄs lanserade Aros Circle, Motion Control och Elektronik Mekanik ett nytt strategiskt samarbete.
Genom samarbetet mellan dessa tre bolag kommer möjligheten att leverera en totallösning för utveckling och produktion av produkter till kunderna.

Aros Circle Àr inriktad pÄ teknisk IT, inbyggda system inom bÄde mjukvara och hÄrdvara, processövervakning och tillÀmpningar inom elkraftproduktion och verkstadsindustri.

Motion Control arbetar frÀmst med smÄ inbyggda system, sensorer, sensorsystem, mÀnniskonÀra elektronik, trÄdlös och trÄdbunden kommunikation samt industriell elektronik.

Elektronik Mekanik jobbar med yt- och hÄlmonterade kretskort, apparater och system, provutrustning och kablage.

”I och med samarbetet kommer kunderna att fĂ„ det lĂ€ttare att hitta helheten, hela vĂ€gen frĂ„n idĂ© till fĂ€rdig produkt”, sĂ€ger Anders Florinus, marknadsansvarig hos Elektronik Mekanik till evertiq.

”Det hĂ€r Ă€r ett samarbete som har vuxit fram efter flera Ă„rs inofficiellt samarbete. Sedan mĂ€rker vi att vĂ„ra kunder vill ha en kontaktperson att prata med samtidigt som mer komplexa produkter och tjĂ€nster efterfrĂ„gas”, sĂ€ger Christer Gerdtman, VD Motion Control, till evertiq.

”I och med samarbetet blir det ocksĂ„ enklare att slussa kunderna till rĂ€tt kontakt inom de olika bolagen. Detta bidrar till att det gĂ„r fortare för kunden att fĂ„ rĂ€tt service. Vi har ett överlapp mellan vĂ„ra olika verksamheter vilket gör det vĂ€ldigt smidigt för kunden att fĂ„ rĂ€tt service plus att vi kan flytta jobb mellan oss om belĂ€ggningen i ett företag Ă€r hög”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1