Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 12 maj 2009

Blygsam uppgradering i nästa iPhone enligt rykte

I ett forum pÄ en kinesisk Apple-fansite pÄstÄr sig en kommentator ha anvÀnt en prototyp av Apples nÀsta generations iPhone, eftersom han enligt uppgift har en vÀn som arbetar hos företagets tillverkningspartner, Foxconn.
I inlÀgget beskrivs kommande iPhone som en upprepning i design, men med stor förÀndring av hastighet och andra mindre uppenbara uppgraderingar.

De största förÀndringarna sÀgs vara ökad klockhastighet och utökat minne: den tidigare anvÀnda 400MHz Samsung ARM-processorn som finns i dagens 3G iPhone kommer att uppgraderas till 600 MHz, medan systemets RAM-minne kommer att fördubblas till 256 MB. Efter att ha testat den hÀvdar tipsaren att hastigheten har "verkligen blivit bÀttre" jÀmfört med nuvarande modeller.

I kommentaren, som skickats till en av Kinas största fanwebbplatser för iPhone, hĂ€vdas ocksĂ„ att telefonen kommer finnas i 16GB och 32GB versioner och samtidigt upprepas tidigare rykten om en 3,2-megapixelkamera, med tillĂ€gget att den nya kameran ska ha autofokus. Övriga finesser Ă€r en elektronisk kompass som Ă€r oberoende av GPS.

Samtidigt uttrycks besvikelse att skÀrmen fortfarande Àr pÄ 3,5-tum med 480x320 pixels, enligt appleinsider.com.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1