Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 14 maj 2009

PartnerTech i avtal med IC-Potential

Kontraktstillverkaren PartnerTech, har tecknat ett avtal med analys- och programvaruföretaget IC-Potential om en medarbetarundersökning samt leverans av analyssystem.
Samarbetet omfattar hela ParterTechs organisation vilket Àr cirka 1 600 medarbetare i sju lÀnder. Samarbetet pÄgÄr under ett Är, med option att förlÀnga ytterligare tvÄ Är till.
PartnerTech har genomfört en omfattande upphandling dÀr drygt ett tiotal konkurrenskraftiga leverantörer deltog. IC-Potentials koncept för medarbetarundersökningar med analysprogramvaran, HumanPotential ger PartnerTech en metodik för att arbeta med medarbetarengagemang.

”Vi har valt att fokusera HR funktionen pĂ„ tre omrĂ„den; Attrahera och behĂ„lla talanger, rĂ€tt anpassad och en flexibel organisation samt högt medarbetarengagemang. IC Potential har ett bra verktyg med en sammanhĂ€ngande metodik för att pĂ„ ett effektivt sĂ€tt skapa förutsĂ€ttningar för ett förbĂ€ttrat medarbetarengagemang. Vi kommer inte bara mĂ€ta hur vĂ€l PartnerTech lever upp till medarbetarens förvĂ€ntningar utan Ă€ven hur viktigt medarbetaren tycker att det Ă€r” sĂ€ger Christer Thörn, VP, Human Resources.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2