Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 14 maj 2009

Stort ODM-kontrakt till Stegia

VÀsterÄsbaserade Stegia AB bekrÀftar en nyvunnen order frÄn det japanska Cach-handlingsföretaget Glory.
Glory ett av vÀrldens största företag inom Cash-handling, lÀgger ut produktion till Stegias helÀgda dotterbolag i Shanghai. Ordern togs hem i konkurrens frÄn flera japanska och kinesiska OEM-tillverkare och Àr vÀrd cirka 10 miljoner SEK.

Stegias Shanghai-enhet agerar som en fullserviceleverantör i uppdrag som omfattar allt frÄn FoU till serieproduktion. Fokus ligger dock pÄ OEM-/ODM-tillverkning av elektromekaniska system med integrerade motorlösningar.
– Innovativa produkter krĂ€ver effektiv och sĂ€ker montering för snabb leverans till marknaden. Detta Ă€r ett stort genombrott för oss pĂ„ den japanska marknaden och förhandlingar pĂ„gĂ„r om ytterligare tre produkter till Glory. Vi har förutom detta samarbete ett stort antal intressanta projekt som vi jobbar med i Japan.

– Stegias höga kompetens skapar förutsĂ€ttningar för att effektivt producera vĂ„r scannerprodukt samtidigt som vi förbĂ€ttrar vĂ„rt kostnadslĂ€ge. Vi har, efter denna första order, stora förhoppningar om att förstĂ€rka affĂ€rsrelationen med Stegia, sĂ€ger Syouji Miki, Director Development Department pĂ„ Glory.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2