Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 maj 2009

Lyckat koncept för elektronik- industrin

Motion Control arrangerade för tredje Äret ett Expo inom elektronik och inbyggda System. Expot bestod av en konferens med tillhörande minimÀssa.
Årets Expo hölls pĂ„ ”Rocklunda Sport och Event” i VĂ€sterĂ„s. Utöver Motion Control fanns utstĂ€llare som Analogik Teknik, Aros Circle, Delta, Elektronik Mekanik, evertiq, MinST och Real Test pĂ„ plats.

Drygt 50 besökare hade anslutit nÀr Expot inleddes. Eftermiddagen fortsatte sedan med tvÄ block, dÀr vardera block bestod av tre stycken kortare föredrag inom olika omrÄden. Mellan föredragningarna var det kaffe och mÀssa. Dagen avslutades vid halv fem med fortsatt mingel fram till fem innan det var dags att utvÀrdera eftermiddagen.

Christer Gerdtman VD pĂ„ Motion Control sammanfattar dagen som mycket lyckat. - Den preliminĂ€ra utvĂ€rderingen ger att ca 96% av besökarna knöt nya kontakter, vilket Ă€r exceptionellt bra! Även konceptet som helhet samt föredragen fick goda betyg. Det Ă€r alltid roligt och mycket positivt att det man gör uppskattas. Det visar ju ocksĂ„ att Fredrik Modigh som anordnat Expot lyckats vĂ€l.

I Är har intresset för Expot varit mycket större, framförallt frÄn medias sida, men Àven antalet utstÀllare, Àven om det var nÄgot fÀrre besökare Àn förra Äret. - Att det mediala intresset var sÄ stort tror vi beror pÄ att dels har vi kört Expot nÄgra Är nu, sÄ branschen börjar kÀnna till det, men Àven att VÀsterÄs och VÀstmanland som region Àr en spÀnnande region dÀr det hÀnder mycket positiv, medan det i andra delar av Sverige pratas om varsel, sÀger Fredrik Modigh, som hade hand om Ärets Expo.

- Att det var fĂ€rre besökare tror vi faktiskt beror pĂ„ att mĂ„nga företag inte slĂ€pper ivĂ€g sina anstĂ€llda pĂ„ grund av hög arbetsbelastning. Det var fĂ„ eller inga besökare frĂ„n ”högtrycksföretagen” i regionen, sĂ€ger Fredrik.

Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2