Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 29 maj 2009

NCAB lanserar Seamless Production

NCAB har lanserat Seamless Production vilket minskar kostnaderna vid framtagandet av nya mönsterkort.
Ett mycket vanligt förfarande inom mönsterkortsbranschen Ă€r att kunderna bestĂ€ller prototyper av en lokal tillverkare, alternativt annan leverantör Ă€n den som kör volymerna, vilket kan skapa mycket höga kostnader för kunderna. Även bristfĂ€llig kommunikation mellan prototyptillverkaren och volymtillverkaren gör processen osmidig och ökar ”time to market”.

”Vi pĂ„ NCAB ser varje dag undermĂ„liga mönsterkortsdesigner som vi tvingas att tillverka i volym med lĂ„g yield pga att man inte designat kortet optimalt frĂ„n början”, sĂ€ger Veronica Frisk som ansvarar för underlagshanteringen pĂ„ NCAB.

För att minimera dessa misstag och dÀrmed sÀnka kostnaderna för kunderna har företaget tagit fram ett arbetssÀtt som de kallar NCAB Seamless Production. ArbetssÀttet bygger pÄ att mönsterkortsleverantören tillsammans med bÄde OEM-, ODM- och EMS-företag i ett prototypskede optimerar designen för volymtillverkningen och förvaltar kunskapen genom hela processen. Att tillverka samples Àr ett krav för att se till att korten stÀmmer med kundens lödprocesser.

”Vi har vĂ€ldigt lĂ„ng erfarenhet av volymtillverkning. Utmaningen för oss har varit att förbĂ€ttra vĂ„r prototyptillverkning. Vi har ocksĂ„ utvecklat ett nytt internt system för kontroll och uppföljning av leveranser”. sĂ€ger Hans StĂ„hl, VD NCAB Group

Mönsterkortsleverantören bistÄr med teknisk support genom hela mönsterkortets livscykel för att förebygga undermÄliga konstruktioner och generera en kostnadseffektiv tillverkning.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1