Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 01 juli 2009

Avnet Embedded etableras

Avnet Embedded har aviserat en ny bolagsstruktur från och med den 1 juli 2009. Nordiska Trident kommer dock inte att namnändras.
Avnet Embedded har slutfört integrationen av Abacus Embedded, en del av förvärvade Abacus Group. Verksamheten kommer att skötas under Martin Brooks ledning. Avnet Embedded får över 100 anställda och har utvidgat sin verksamhet till att omfatta hela Europa.

Flera av bolagen i tidigare Abacus Embedded-koncernen kommer att fortsätta under deras nuvarande namn, fast huvudnamnet för koncernen blir Avnet Embedded. Detta är fallet för Axess Technology i Frankrike, den trådlösa verksamhet av TDC i Storbritannien, samt Trident i Storbritannien, Benelux och Norden. De bolag som kommer att ändra namn till Avnet Embedded är divisionerna i Tyskland och Italien.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1