Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 juli 2009

Schleuniger startar i Sverige

Schleuniger startar egen direktrepresentation för försäljning och service i Skandinavien. UpTechs tidigare personal blir direkt Schleunigers företrädare.
Maskintillverkaren för kabelbearbetning Schleuniger upprätthåller kontinuitet och närvaro på marknaden genom ett nära samarbete med tidigare Uptech personalen som kommer att marknadsföra, sälja, installera och underhålla utrustning till kunder i Sverige, Norge och Danmark.

Utöver Schleuniger maskinprogram kommer samarbetet att utvidgas till att marknadsföra och sälja kompletterande produkter från andra tillverkare inom sin nisch - Ramatech AG, KBA-Metronic GmbH, GLW Gmbh med mera.

"Det känns jätteskönt att vi så snabbt hittat en bra lösning med stöd av en stark leverantör så att vi fortsatt kan fokusera på att ta hand om våra kunder på bästa sätt." säger Johan Lindgren och Patrik Andersson, den nya representationen av Schleuniger i Skandinavien.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1