Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 juli 2009

Note lägger nytt varsel efter semestern

Kontraktstillverkaren Note kommer att lägga ett nytt varsel efter semestern. Varslet berör hela koncernen både i Sverige och utomlands.
Exakt hur stort varslet blir har ännu inte fastställts. Företaget förhandlar just nu och väntar med att varsla till efter semestrarna. Detta meddelar Knut Pogost, VD Note AB. Vice ordförande i Unionen på Note Norrtelje, Christoffer Skogh, beklagar att Pogost går ut och berättar om sparprogrammet trots att förhandlingarna fortfarande pågår. Detta meddelar Skogh till Norrtelje Tidning.

Enligt Note Norrteljes vd, Mario Taus så har marknaden återigen vänt ned i juli efter en uppgång i juni. Även om volymtillverkningen flyttar till Baltikum och Kina så ökar efterfrågan på utveckling och service. På det området har Note Norrtelje dubblat omsättningen på ungefär ett år skriver Norrtelje Tidning.

Sedan 2007 har Note Norrtelje halverat styrkan, från cirka 200 till 100 anställda.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-19 10:20 V10.9.5-2