Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 01 oktober 2001

Telelogic säljer Bluetooth

Telelogic AB har tecknat ett avtal med IAR Systems, ett av de ledande programvaruföretagen för Bluetoothutveckling
Avtalet innebÀr att IAR övertar utvecklingen av Bluetooth PreQual, Telelogics marknadsledande verktyg för testning av programvaran i Bluetooth-produkter.

"För Telelogic Àr detta ett optimalt upplÀgg. Telelogic kommer Àven fortsÀttningsvis att erbjuda PreQual samt vÄr expertis inom detta omrÄde till sina nyckelkunder. Vi kan koncentrera vÄr utveckling till vÄra kÀrnprodukter samtidigt som vi kan fortsÀtta att generera intÀkter frÄn PreQual.", sÀger Anders Lidbeck, VD och Koncernchef för Telelogic. "Detta Àr den bÀsta lösningen för bÄde kunder och personal."

"Bluetooth PreQual Àr en produkt Telelogic framgÄngsrikt sÄlt under ca ett Ärs tid, men som tilltalar en betydligt bredare mÄlgrupp Àn Telelogics traditionella kundkrets. IAR kommer att sÀlja Bluetooth PreQual samt ytterligare nÄgra av de testprodukter som ingÄr i Telelogics produktportfölj till de kunder Telelogic inte nÄr idag.", sÀger Tomas Wolf, VD och koncernchef för IAR Systems.

Bluetooth PreQual Àr en produkt som riktar sig till vÀxande testmarknaden för nya Bluetooth-applikationer. Produkten baseras pÄ samma testsviter som anvÀnds vid den officiella kvalificeringen av Bluetooth-produkter. Genom att sjÀlv kvalificera sina produkter med Bluetooth PreQual, försÀkrar sig anvÀndaren om att bli godkÀnd i certifieringsprocessen, vilket ger kunden betydande tids- och kostnadsfördelar.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2