Annons
Annons
Elektronikproduktion | 29 juli 2009

Flextronics och Ericsson löser Nortels skuld

Flextronics International har återkallat alla invändningar mot försäljningen av konkursade Nortels nordamerikanska CDMA och LTE-teknik till Ericsson.
Flextronics har varit den största leverantören till Nortel, och har tidigare motsatt sig ett förslag till försäljning av Nortels tillgångar till Nokia Siemens Networks, som inledningsvis la ett bud på tillgångarna. Flextronics har oroats av att försäljningen skulle kunna påverka företagets avtalsenliga rättigheter och anspråk, enligt en rapport från Reuters i tisdags.

Ericsson meddelade förra veckan att det tar över Nortels CDMA och LTE-tillgångar. Därför har Flextronics nu löst alla utestående frågor med Ericsson, enligt Reuters rapport. Ericsson och Flextronics kommer att förhandla fram ett nytt avtal, när Ericsson har avslutat Nortelförvärvet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 11:45 V11.5.4-2