Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 september 2009

El & Industrimontage får stor tågorder

Banverket väljer att samarbeta med El & Industrimontage när de satsar på bättre och säkrare information till sina tågresenärer.
El & Industrimontage är totalentreprenör för leverans av ett nytt trafikantinformationssystem och ordervärdet uppgår till cirka 14 miljoner kronor. Totalentreprenaden omfattar bland annat projektering, leverans av material, installation och driftsättning av nya ursystem och högtalarsystem för tio järnvägsstationer i Norrbotten och Västerbotten som styrs från driftledningscentralen i Boden.

- Med ett nytt trafikantinformationssystem från oss, får resenärerna både säkrare och bättre information om tågens avgångar och ankomster. Uppdraget är ett ypperligt bevis på vår förmåga att hantera ett helhetsåtagande från projektering till driftsättning inom trafikinfrastrukturprojekt, säger Anders Nyman, affärsenhetschef Infrasystem inom El & Industrimontage-koncernen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2