Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 04 september 2009

Hanza leverantör till Rocla

Hanza har tecknat ett tillverkningsavtal med den finska trucktillverkaren Rocla. För Hanza Àr det en genombrottsorder inom segmentet industry i Finland.
Hanza har blivit utsedd till strategisk leverantör av Rocla och kommer omgÄende att pÄbörja tillverkning av moduler för Roclas produktutbud.

”Vi Ă€r mycket glada över detta samarbete” sĂ€ger Peter Pelto, Business Area Manager, Hanza. ”Rocla passar Hanzas breda spektrum av tillverkningstjĂ€nster och vi ser denna order som ett genombrott inom marknadssegmentet Industry i Finland.”

Tillsammans med tidigare kunder inom segmentet medicinteknik etablerar Hanza nu en bred nÀrvaro pÄ den viktiga geografiska marknaden Finland, dÀr man bland annat i september kommer att delta pÄ Skandinaviens största underleverantörsmÀssa, Elkom i Helsingfors.

“Hanzas förmĂ„ga att sĂ€nka kostnader och hantera snabb produktionsflytt var viktigt för oss i valet av tillverkare. Vi har utvĂ€rderat Hanza under vĂ„ren och Ă€r mycket nöjda med samarbetet”, sĂ€ger Mikko Honka, Director Procurement Rocla.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1