Annons
Annons
Komponenter | 22 september 2009

PolyIC och Thin Film startar pilotproduktion av tryckta minnen

PolyIC och Thin Film Electronics har gemensamt tillverkat fullt fungerande raderbara polymera minnen i stora volymer i en rulle-till-rulle-process.
Rolf Åberg, vd för Thinfilm, konstaterar: "Vi är mycket nöjda med resultatet av samarbetet med PolyIC, och med deras förmåga att producera Thinfilms polymera minnen i en högvolym, kostnadseffektiv tryckprocess. PolyIC, som ägs av Siemens och Leonhard Kurz, är en stabil, långsiktig produktionspartner för Thinfilm när vi nu börjar erbjuda våra kunder och partners minnesprodukter i stora volymer. Dessutom kan vi i framtiden integrera vår minnesteknik med PolyIC:s tunnfilm-transistor-teknik, som möjliggör för PolyIC och Thinfilm att gemensamt ta itu med de betydande marknadsmöjligheterna, såsom tryckta RFID-produkter."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1