Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 september 2009

ZTE säljer mobiler i Sverige

Den globala leverantören av telekomutrustning, ZTE, har slutit ett avtal med den skandinaviska nÀtverksoperatören 3 som innebÀr att ZTE kommer att börja leverera 3G-mobiltelefoner till 3.
ZTE tar dÀrmed klivet in pÄ den svenska mobiltelefonmarknaden. Företaget levererar sedan tidigare mobilmodem till en annan svensk operatör. ZTE levererade under första kvartalet i Är nÀrmare 10 miljoner mobiltelefoner, en 30% ökning jÀmfört med samma period förra Äret. MÄlet Àr att sÀlja 60 miljoner mobila handenheter under 2009 och bli trea i vÀrlden pÄ marknaden för mobiltelefoner.

– Avtalet med 3 Ă€r mycket viktigt för oss dĂ„ det öppnar en viktig kanal in pĂ„ den svenska marknaden. VĂ„rt mĂ„l Ă€r bli den tredje största mobiltelefontillverkaren pĂ„ den svenska marknaden inom fem Ă„r. Vi har samma ambition globalt. Det blir en tuff utmaning men med konkurrenskraftiga produkter med hög kvalitĂ© och den senaste tekniken samt med starka lokala samarbetspartners som 3 kan vi lyckas, sĂ€ger HĂ„kan Hult, terminalchef pĂ„ ZTE i Sverige.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2