Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 01 oktober 2009

EMS-företagen växer inom diagnostik, patientövervakning och hemvård

Den ökande efterfrågan på vård av kroniska sjukdomar, och demografin för åldrande är faktorer som driver efterfrågan EMS-leverantörer globalt.
OEM-företag specialiserade på medicinteknik intensifierar nu ansträngningarna för att skapa ny teknik och nästa generations produkter, och är mer öppna för tanken att anlita EMS-leverantörer. Detta har utlöst en våg av möjligheter, särskilt inom diagnostik, patientövervakning och hemvård för EMS-leverantörer.

Den medicinska industrin växer i snabb takt och efterfrågan inom ortopedi, hjärtmedicin, neurologi, optik, respiratoriska produkter, patientövervakning, diagnostik och sensorer visar alla på en uppåtgående trend, enligt Frost & Sullivan.

Detta har bidragit till att stimulera EMS-industrin inom den medicinska industrin, och penetrationsnivån kommer sannolikt att stiga från 11 till 13 procent inom överskådlig framtid. När de traditionella marknaderna minskar börjar EMS-leverantörer övergå till den medicintekniska industrin. Trots att penetrationen är lägre än andra EMS-marknader just nu, kommer de större marginalerna som erbjuds inom detta område se till att EMS-leverantörerna fortfarande har stor fokus på marknaden.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-07-18 17:55 V10.0.0-2