Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 01 oktober 2009

EMS-företagen växer inom diagnostik, patientövervakning och hemvård

Den ökande efterfrågan på vård av kroniska sjukdomar, och demografin för åldrande är faktorer som driver efterfrågan EMS-leverantörer globalt.
OEM-företag specialiserade på medicinteknik intensifierar nu ansträngningarna för att skapa ny teknik och nästa generations produkter, och är mer öppna för tanken att anlita EMS-leverantörer. Detta har utlöst en våg av möjligheter, särskilt inom diagnostik, patientövervakning och hemvård för EMS-leverantörer.

Den medicinska industrin växer i snabb takt och efterfrågan inom ortopedi, hjärtmedicin, neurologi, optik, respiratoriska produkter, patientövervakning, diagnostik och sensorer visar alla på en uppåtgående trend, enligt Frost & Sullivan.

Detta har bidragit till att stimulera EMS-industrin inom den medicinska industrin, och penetrationsnivån kommer sannolikt att stiga från 11 till 13 procent inom överskådlig framtid. När de traditionella marknaderna minskar börjar EMS-leverantörer övergå till den medicintekniska industrin. Trots att penetrationen är lägre än andra EMS-marknader just nu, kommer de större marginalerna som erbjuds inom detta område se till att EMS-leverantörerna fortfarande har stor fokus på marknaden.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-21 11:24 V11.9.8-1