Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 05 oktober 2001

Fixturlaser distributör av Leica

Fixturlaser blir europeisk distributör för Leica Industrial Measuring Systems.
Ett nytt distributörsavtal mellan Fixturlaser och Leica Geosystems Industrial Measurement Systems Division (IMS) kommer att ge alla branscher inom europeisk tillverkningsindustri ett program för mÀtning av planhet, rakhet, vinkelrÀthet och parallellitet, samt minska problemen med uppriktning och positionering.

Johan Halling,VD för Fixturlaser, sÀger i ett pressmeddelande, - Leica Geosystems IMS- och Fixturlasers produktprogram och filosofi kompletterar varandra. VÄra produkter och tjÀnster Àr utvecklade för att underlÀtta mÀtprocessen och tillhandahÄlla bÀttre och snabbare metoder att producera kvalitetsprodukter under förbÀttrade arbetsförhÄllanden och minimal miljöpÄverkan samt med sÀnkta produktionskostnader och ökad lönsamhet.

Duncan Redgewell, Vice President och europeisk försÀljningschef för Leica Geosystems IMS-division sÀger, - Jag ser verkligen fram emot de möjligheter som vÄra bolag och produkter kan tillföra vÄr gemensamma kundkrets.

- Fixturlasers kÀnnedom om mÀtapplikationer i den tekniska precisionsindustrin kompletterar ypperligt Leicas erfarenheter frÄn flyg- och bilindustrin.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1