Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 november 2009

Sanmina-SCI fokuserar på europeiska produktion av medicinteknik

Sanmina-SCI:s tre europeiska produktionsanläggningar – som fokuserar på segmentet medical - kommer att få en större roll inom Sanmina-SCI:s verksamhet och anläggningarna kommer att få personalförstärkningar.
Seamus Grady tillträder den nyinrättade befattningen som Vice President, European Medical Operations. I denna roll kommer han att leda de tre europeiska produktionsanläggningarna i Sverige, Irland och Israel och främja en fortsatt tillväxt av medicinteknik i Europa, meddelar EMS-leverantören på Compamed Fair i Tyskland.

"Den europeiska medicintekniska produktionen är en av våra viktigaste tillväxtmarknader”, säger Seamus Grady, Senior Vice President, European Medical Operations. "Två av våra största kunder i segmentet Medical har sitt huvudkontor i Europa."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2