Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 11 november 2009

Ökande antal inköpare säger att aktiviteten sjunker

Den säsongsmässiga nedgången inom den globala elektronikindustrin har börjat, enligt Purchasing.coms månatliga undersökning.
Enbart 37% av de tillfrågade inköparna rapporterade att verksamheten gick bättre under november. Det är en minskning från 43% i oktober. Trettiotre procent rapporterade att verksamheten har minskat i november jämfört med 28% i oktober.

Nedgången i aktiviteten återspeglas i siffror för inköpsorder för inköpare av elektronik. Endast 38% av köparna säger att de kommer att öka antalet inköpsorder under de närmaste 90 dagarna. I oktober sade 50% att de skulle öka antalet inköpsorder.

Trettiofyra procent säger att beställningarna kommer att minska och det är en ökning från bara 12% i oktober. Cirka 28% uppgav att antalet beställningarna kommer att vara oförändrat jämfört med månaden innan.

Cirka 34% av inköparna säger att de kommer att behålla sina nuvarande lagernivåer. Den siffran är en ökning från 29% i oktober. Endast 19% ökar sina lager jämfört med 23% i oktober.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-25 11:14 V9.5.0-1