Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 19 november 2009

Scalae återigen ett Gasellföretag

Scalaes tillväxt- och förädlingsresa är i full gång och idag tillkännagav Dagens Industri officiellt att Scalae är ett Gasellföretag 2009 liksom 2008.
Scalae har växt målmedvetet och organiskt sedan starten 2005:

- Genom vårt brinnande engagemang, erkända flexibilitet och insiktsfulla lyhördhet inför kundernas situation har vi uppnått vår position som marknadsledande i Södra Sverige inom vårt spetskompetensområde: ”inhouse produktutveckling”. Vi har samtidigt passerat en magisk nivå och kan nu både konsolidera och förädla vår organisation. Detta gör vi bl a med utbildningar och gruppdynamiska övningar med ett engagerat och utstakat mål: alla konsulter skall stå bättre rustade i sin roll inför den annalkande högkonjunkturen, säger grundaren Anders Cederberg.

Scalae är ett innovativt produktutvecklingsföretag som via ett flexibelt och egenutvecklat tjänsteutbud (Marknadsinriktad TeknikutvecklingTM) erbjuder företag allt ifrån idéer, design och konceptutveckling till produktion och färdiga produkter ut på marknaden.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2