Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 26 november 2009

Opax tecknar avtal med LCC Netcom

Opax går in på marknaden i Singapore tillsammans med LCC Netcom.
- De asiatiska marknaderna är väldigt viktiga för oss. Vi har arbetat med att upprätta partnerskap med professionella företag på dessa marknader och det är därför vi är stolta över att få LCC Netcom som vår partner i Singapore. LCC Netcom har en dokumenterad historia av framgångsrika IP CCTV anläggningar med VCA funktionalitet. Genom att kombinera våra individuella styrkor har vi skapat en framgångsrik relation som tar Opax till marknaden i Singapore, säger Matts Lilja, vd på Opax.

- Våra kunder är hög-säkerhet anläggningar med höga krav på funktionella CCTV system. Vi levererar uteslutande högsäkerhets CCTV-system och har letat efter ett ”high-end” VCA system för områdesskydd. Därför passar Opax VCA vårt erbjudande till våra kunder, perfekt. Efter en omfattande utvärdering har vi valt Opax VCA som kärnprodukt för videoanalys. Opax gör det möjligt för våra kunder att skydda sina yttre områdesskydd under svåra väderförhållanden, säger Raymond Looi på LCC Netcom.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-22 20:21 V9.3.2-2