Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 november 2009

Sony Ericsson har problem i Storbritannien.

Sony Ericssons smartphone Aino återkallas av två återförsäljare i Storbritannien
Problemet gäller lurens pekskärm, vilket har lett till att Carphone Warehouse och Phones 4U återkallar Sony Ericsson Aino, rapporterar Yahoo.

En talesman för Sony Ericsson, Mattias Holm, säger att Sony Ericsson arbetar så snabbt som möjligt för att lösa problemet med pekskärmen, och att problemet bara berör ett litet antal kunder i Storbritannien.

Sony Ericsson tror inte att detta skadat produktens rykte. Det brittiska konsultföretaget CSS Insights analytiker Geoff Blaber noter dock att detta problem inte kunde ha kommit vid en sämre tidpunkt för Sony Ericsson och att de behöver åtgärda problemet inom dagar, inte veckor.

Detta är ett problem för Sony Ericsson, speciellt som Sony Ericssons smartphone Satio också har stoppats av Carphone Warehouse grund av mjukvaruproblem som Sony Ericsson också försöker lösa, enligt phonesreview.co.uk

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2