Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 december 2009

Elektromekan kan överleva

Elektromekan i ÅrjĂ€ng, som försattes i rekonstruktion i slutet pĂ„ oktober, har goda förutsĂ€ttningar till en fortsĂ€ttning pĂ„ verksamheten.
Under rekonstruktionstiden har diskussioner först med eventuella nya Àgare till Elektromekan. Rekonstruktionsarbetet antas utmynna i ett ackord gentemot oprioriterade fordringsÀgare.

En total kostnadsgenomgÄng har pÄbörjats av rekonstruktören som berÀknar att bemanningen hos företaget under en övergÄngstid bör vara cirka 60-65 anstÀllda mot i nulÀget 111. Bolaget har under rekonstruktionstiden lagt ytterligare varsel.

”Med tanke pĂ„ de intryck jag hittills fĂ„tt samt genomgĂ„ng av information jĂ€mte kontakter med bolagets företrĂ€dare, anstĂ€llda, kunder och leverantörer bedömer jag att det finns goda förutsĂ€ttningar för att kunna genomföra det syfte som en företagsrekonstruktion innebĂ€r. Jag ser sĂ„ledes stora möjligheter till att sĂ„vĂ€r strukturellt, organiskt och ekonomiskt kunna genomföra en rekonstruktion av bolagets verksamhet”, sĂ€ger rekonstruktören advokat Peter Rimo.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1