Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 december 2009

Enaco etablerar sig i Norge

Vid Ärsskiftet tar Enaco steget in pÄ den norska marknaden.
Etableringen i Norge utgör en del av Enacos satsning pÄ nordisk tillvÀxt och syftar till att stÀrka Enacos position pÄ den nordiska marknaden. MÄlet Àr att inom tre Är bli ledande i Norden inom avancerad design, leverans och service av datorhallar och andra teknikrum.

Enaco har i dag kontor i Stockholm, Malmö och Köpenhamn och som ett första steg in pÄ den norska marknaden etableras nu ett nytt kontor i Oslo.

– Att ta steget in i Norge Ă€r strategiskt viktigt för Enaco. VĂ„r ambition Ă€r att vĂ€xa oss Ă€nnu starkare i Norden, antingen organiskt eller genom förvĂ€rv, sĂ€ger Tom Ekevall Larsen, vd pĂ„ Enaco.

Genom etableringen i Norge kommer Enaco att kunna utvidga satsningen pÄ miljöanpassade och energieffektiva helhetslösningar för datorhallar och andra avancerade teknikrum med efterföljande service som en viktig komponent.

– Norge Ă€r en sĂ€rkskilt intressant marknad, eftersom det i dag inte finns nĂ„gra riktigt starka aktörer som tar ett helhetsgrepp över avancerade datorhallsprojekt och samtidigt erbjuder proaktivt arbete som sĂ€kerstĂ€ller anlĂ€ggningarnas tillgĂ€nglighet. Som jag ser det blir vi unika om att kunna erbjuda ett totalansvar för denna typ av processer, det vill sĂ€ga frĂ„n projektering och design till leverans och efterföljande service, fortsĂ€tter Tom Ekevall Larsen.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1