Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 december 2009

Impact Coatings utrustningar i volymproduktion

Industriell volymproduktion med teknik frÄn Impact Coating har inletts i Asien.
Impact Coatings har passerat en kommersiellt viktig milstolpe. TvÄ systeminstallationer i Asien har tagits i bruk för industriell volymproduktion. I bÀgge fallen har detta föregÄtts av omfattande utvÀrderingar av kunderna, dÄ produktionen utgör en strategisk del av deras verksamhet.

”De första affĂ€rerna Ă€r svĂ„rast bĂ„de att ta och att genomföra” sĂ€ger Impact Coatings ordförande Torsten Rosell. ”Vi Ă€r dĂ€rför mycket glada för att vi nu har tvĂ„ starka referensinstallationer, att bĂ„de InlineCoater 300 och 500 nu Ă€r industriellt verifierade samt att vi visat att vi kan tillverka sĂ„ hĂ€r komplexa produkter bĂ„de snabbt och med god lönsamhet”

Den kund som bestÀllt tvÄ Inlinecoater 300 för installation i Filippinerna, har övertagit Àgandet av bÀgge maskinerna. Dessa har produktionsverifierats under en lÀngre tid och nyttjas nu för fullskalig produktion av ett antal dekorativa och nötningsbestÀndiga belÀggningar. För kundens del innebÀr installationen att ledtiderna kortats vÀsentligt, vilket möjliggör en övergÄng frÄn lagerstyrd till kundorderstyrd produktion. Under processen har Impact Coatings erhÄllit ovÀrderliga kunskaper om den industriella miljö som bolagets system Àr tÀnkta att nyttjas i.

Även den kund som tecknat överenskommelse om totalt 20 Inlinecoater 500, har tagit de tvĂ„ maskiner som bestĂ€llts och installerats i deras fabrik i Kina i bruk för storskalig produktion. Systemen ger kunden möjlighet att producera ett brett spektrum av olika belĂ€ggningar för olika Ă€ndamĂ„l.

Den belÀggning som primÀrt efterfrÄgas för den produktionskapacitet som byggts upp i Ungern, bland annat innehÄllande en Inlinecoater 300, Àr för slutverifiering hos den aktuella slutkunden. Nya krav och information om verifieringsprocessen som tidigare inte varit kÀnd för Impact Coatings, har försvÄrat och försenat processutvecklingen. Impact Coatings egna tester visar dock pÄ att den belÀggning som för en tid sedan levererats för utvÀrdering klarar de kritiska testerna.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 22:05 V11.10.12-1