Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 december 2009

Kitron i avtal med Lockheed Martin

Lockheed Martin har idag slutfört ett avancerat testutvecklingsprojekt hos Kitron. Detta öppnar upp för möjligheter för Kitron att leverera volymer i miljardklassen åt Lockheed Martin.
Projektet har syftat till att öppna upp för möjligheten att stödja en framtida tillverkning hos Kitron AS i Arendal. Norge är ett av de internationella partnerländer som deltar i JSF programmet. Enligt tillverkningsavtalet mellan Kitron ASA och Lockheed Martin Maritime Systems and Sensors, kommer Kitron att tillverka, testa, underhålla och reparera de så kallade Integrated Backplane Assembly i F-35 Joint Strike Fighter.

Kitrons nuvarande affärer med Lockheed Martin är i storleksordningen 10 – 20 miljoner norska kronor kommer det nya samarbetet för Kitrons del i framtiden öppna upp för möjligheten att lämna anbud på kontrakt till ett värde av mer än en miljard norska kronor.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1