Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 januari 2010

Världens största kommersiella OLED-TV

Den är kanske inte så stor jämfört med vad vi har vant oss vid på TV-fronten, men med sin 15-tums OLED-skärm är den nya TV:n från LG världens största.
I strömmen av hemelektronik som kommer att lanseras i samband med CES-mässan i Las Vegas, lanserar LG Electronics världens största OLED TV. Prototypen visades redan på IFA i Berlin men modellen EL9500 som lanseras nu, är världens största OLED-TV för kommersiellt bruk. Den första TV:n med OLED-teknik kommer att finnas på marknaden redan under våren.

Enligt LG har EL9500 en bildkvalitet som ingen annan på marknaden kan uppnå. Tekniken gör också att TV-skärmen är extremt tunn och lätt. TV:n har även USB-anslutning så att minneskort eller externa hårddiskar kan anslutas direkt till TV:n, enligt elektronikknett.no

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2