Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 07 januari 2010

Aluwave förstärker sin organisation

Aluwave förstärker sin organisation på området för system och modulkonstruktion genom rekrytering av Börje Gillholm.
Aluwave fortsätter att expandera, drivet av nya åtaganden inom både utveckling och leveranser av LED-baserade belysningssystem.

”Vi ser att i mötet mellan belysningsbranschen som levererar lampor, och elektronikindustrin som levererar lysdiodskomponenter, behövs integratörer som Aluwave för att sy ihop lösningar på modulnivå. ” säger Jonas Stålhandske, vd på Aluwave, och fortsätter ”Då lysdiodslampor på ett enklare sätt än andra alternativ tillåter mer intelligent styrning och kontroll är systemdesign en mycket viktig kompetens för oss när vi nu går in i 2010.”

Börje Gillholm har ett gediget kunnande inom systemdesign och besitter relevanta kunskaper inom trådlös kommunikation, kraftförsörjning och flera av de standardiserade kommunikationssystem som finns på marknaden idag.

Som bas för de LED-baserade lampmodulerna ligger företagets mönsterkortsmaterial Alunat som är särskilt framtaget för lysdioder då det leder bort överskottsvärmen från komponenterna bättre än andra alternativ på marknaden. Detta bidrar till att förbättra lysdiodernas prestanda och livslängd avsevärt.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1