Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 13 januari 2010

Ericsson tar 4G/LTE-kontrakt till TeliaSonera

Ericsson får landsomfattande 4G/LTE-installation för TeliaSonera i Norge och Sverige.
Under 2010 räknar TeliaSonera med att erbjuda sina kunder 4G-täckning i de 25 största kommunerna i Sverige tillsammans med de fyra största kommunerna i Norge, inklusive Oslo. Ericsson har valts som ensam leverantör av TeliaSoneras 4G-nät samt att tillhandahålla LTE radioaccess.

Lars Klasson, Senior Vice President och Chief Technology Officer för affärsområdet Mobility Services på TeliaSonera, säger: "Vi har valt Ericsson som leverantör till TeliaSoneras 4G kärnnät och till ytterligare radio-nätutbyggnad i Sverige och Norge baserat på deras höga kvalitet och konkurrenskraftiga erbjudande. Våra kunder är de första i världen att använda kommersiella 4G-tjänster. Användningen av mobilt bredband i Norden växer explosionsartat och vi erbjuder 4G för att möta efterfrågan på hög hastighet och kapacitet."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1