Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 25 oktober 2000

Botech kommer med smarthem lösning

Det svenska företaget Botech satsar nu pÄ att lansera sitt styrsystem, Greyhound, för intelligenta hem. Företaget menar att Greyhound Àr ett enkelt system och de vill att fastighetsÀgarna ska vÀnda sig till Botech för att fÄ intelligenta databasbaserade helhetslösningar till bostÀderna.
Man kan Àven fÄ en portal till lösningen som Àr specifik för de boende i fastigheten, eller omrÄdet. Till exempel kan man fÄ in busstider, olika bokningslistor för de som bor i hyreshus och erbjudanden frÄn nÀrbutiken. Man kan ocksÄ pÄ sÀtt skapa direktkontakt mellan de boende.
Greyhounds koppling ligger mellan dataundercentraler, alltsÄ styrenheter som har hand om vÀrmen till exempel. Man kan genom en vanlig webblÀsare reglera vÀrmen pÄ Greyhound.
Botech uppger för Computer Sweden att de stöder 99 procent av alla marknadens dataundercentraler, nÄgot som gör att den boende slipper bli beroende av leverantörer.
Greyhounds klienter har testats med Netscape Navigator 4.0 och Internet Explorer 4.0 pÄ Windows 95, Windows 98, Windows NT 4.0, UNIX samt MacOS. Stora delar av systemet fungerar Àven med 3.0 browsers, men dÄ saknas vissa finesser.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2