Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 25 januari 2010

Note får ny vd och koncernchef

Styrelsen för kontraktstillverkaren Note har utsett Göran Jansson till tillförordnad verkstÀllande direktör och koncernchef i Note. Arbetet med att rekrytera en ny vd och koncernchef har inletts.
Göran Jansson Àr vice ordförande och sedan vÄren 2007 medlem i styrelsen för Note. Han har tidigare varit CFO pÄ Kinnevik och dÀrefter CFO och vice koncernchef för Assa Abloy under cirka tio Är.

Notes styrelseordförande Bruce Grant kommenterar:
”Note har stĂ„tt inför stora utmaningar att anpassa kostnader och tjĂ€nsteutbud till den lĂ€gre efterfrĂ„gan pĂ„ EMS-marknaden. Stora personalförĂ€ndringar har genomförts under de senaste Ă„ren och en avsevĂ€rd del av tillverkningen sker nu vid koncernens enheter utanför Sverige. Vi kommer nu att ytterligare öka vĂ„r fokus pĂ„ kostnads- och kapitaleffektivitet för att bli en ledande leverantör pĂ„ den nordiska marknaden. Styrelsen anser att detta krĂ€ver ett förĂ€ndrat ledarskap och har inlett en rekrytering av en ersĂ€ttare till Knut Pogost. Under en mellanperiod kommer Göran Jansson att upprĂ€tthĂ„lla tjĂ€nsten som vd och koncernchef för Note.

Knut Pogost tilltrÀdde som VD och koncernchef den 04 juni 2009.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-11 12:50 V11.10.5-1