Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 12 mars 2010

Scalae expanderar

Scalae, med huvudkontor utanför Lund samt lokalkontor i Ängelholm och Köpenhamn, flyttar till bättre anpassade lokaler i Ängelholm.
Scalaes Ängelholmskontor har idag bland annat flera företag inom medicinteknik som kunder. I och med flytten till för verksamheten bättre anpassade lokaler och en större närhet till kunderna, är siktet inställt på ytterligare tillväxt.

”Vi har idag en stark geografisk fördel, både rekryteringsmässigt och kundmässigt, genom att vi finns i Ängelholm. Det är bra kommunikationer både norrut, österut och söderut. Vill man arbeta hos oss kan man bo i sköna Ängelholm eller med lätthet pendla från flera grannorter på ett smidigt sätt. Samtidigt finns det en stor entreprenörsgrund och dynamik i området, vilket gör att det ser mycket ljust ut uppdragsmässigt”, säger platschefen Håkan Eriksson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1