Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 oktober 2001

Sigma och Anoto tar fram utbildningspaket

Under de nÀrmaste tre Ären kommer utbildningar, certifieringar och administration till ett uppskattat vÀrde av 30 Mkr att levereras.
Sigma, i samarbete med Anoto, tar fram och genomför utbildningar som syftar till att sprida kunskap kring utveckling av tjÀnster baserade pÄ Anoto konceptet. Kunderna Àr befintliga och potentiella Anoto partners.

Sigma Àr den första utbildningspartner, som kommer att leverera utbildningar kring Anotos utvecklingsverktyg och fÄr genom licensavtal ansvar för planering och genomförande av kurser.

- Det finns ett stort intresse frÄn applikationsutvecklare och systemintegratörer frÄn hela vÀrlden att utveckla nya tjÀnster baserade pÄ Anoto konceptet. Avtalet med Sigma gör att vi snabbare kommer att se tjÀnster utvecklas samtidigt som god utbildning sÀkerstÀller kvalitén. För kunder och partners som licensierar vÄra utvecklingsverktyg kommer dessa utbildningar att vara en bra introduktion, sÀger Christer FÄhraeus, VD för Anoto, i ett pressmeddelande.

- Uppdraget frÄn Anoto visar pÄ styrkan i vÄr kombination av hög teknisk och pedagogisk kompetens. Tack vare det kan vi ta ett helhetsansvar för att leverera utbildning i en teknik som ligger i den absoluta framkanten pÄ en global marknad, sÀger Henrik Thorsell, VD för Sigma Education.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2