Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 29 oktober 2001

Farnell distributör av Bluetooth Starter Kit

IAR Systems meddelar idag att företagets Bluetooth Starter Kit nu Àven kommer att distribueras av Farnell, distributör av elektronik- och industriprodukter, och medlem av den internationella koncernen Premier Farnell
Bluetooth Starter Kit Àr en utvÀrderings- och utvecklingsplattform för trÄdlös Bluetooth-teknik. Produkten Àr allt som krÀvs för att kunna bygga en Bluetooth-nod för trÄdlös kommunikation och komma igÄng med Bluetooth-utveckling!

TrÄdlös Bluetooth-teknik Àr ett av vÀrldens hetaste omrÄden inom trÄdlös kommunikation och inbyggda system. Tusentals produkter lÀr komma att innehÄlla Bluetooth-funktioner de nÀrmaste Ären, som ett sÀtt att kunna kommunicera trÄdlöst pÄ korta avstÄnd.

Med Bluetooth Starter Kit frÄn IAR Systems och en dator med Microsoft Windows 98, NT4, NT Embedded eller 2000, har en utvecklare allt som behövs för att bygga en Bluetooth-nod. TvÄ starter kit kan anvÀndas om det inte finns ett andra system tillgÀngligt att kommunicera med. Programvaruexemplen i paketet kan anvÀndas för att kommunicera trÄdlöst med ljud och data, med hjÀlp av hÄrdvaran i Bluetooth Starter Kit.

Med detta starter kit fÄr utvecklare vÀrlden över en lÀttanvÀnd utvecklingsplattform för att experimentera och utveckla prototyper, vilket gör det lÀttare för dem att senare lÀgga till trÄdlösa Bluetooth-funktioner i deras produkter.

Ronald Singh, VD för IAR Systems dotterbolag i England, kommenterar: "Bluetooth Àr pÄ allas lÀppar och kommer att bli lika spritt som USB och serieporten. Med Farnell som partner försÀkrar vi oss om maximal marknadstÀckning, sÄ att sÄ mÄnga kunder som möjligt fÄr tillgÄng till den hÀr tekniken."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2