Elektronikproduktion | 03 maj 2010

Carpatec blir representant för Rainford EMC Systems

Rainford EMC Systems, en brittisk tillverkare av EMC lösningar (EMC-rum, testlådor och absorbent material) har utsett Carpatec, ett Lycos & Laine bolag, som representant i Sverige och i Finland.
”Rainford EMC Systems är en välkommen leverantör för oss i Sverige. I Finland har vi redan såld en hel del system och kommer att erbjuda samma lösningar även här. Rainford EMC Systems kompletterar mycket bra våra övriga leverantörer inom EMC-mät området (instrument och test moduler) och antennlösningar (testantenner, antennmaster och justerbara testbord/ställningar). Vi ser ett ökat behov av den här typen av utrustning. Många företag gör inledande mätningar själva och kontaktar sedan som steg nummer två ett certifierade EMC-laboratorium för verifieringar av sina lösningar”, säger Henry Laine, vd på Carpatec.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2