Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Test & Mät | 03 maj 2010

Shapeline säljer planhetsmätare till Kina

Efterfrågan av högkvalitetsstål i Kina öppnar marknaden för Shapeline.
Det första Shapelinesystemet i landet har just installerats vid en skärningslinje för högkvalitetsstål utanför Shanghai.

Användarnas krav på högkvalitetsstål i Kina ökar trycket på tillverkarna att öka kontrollen av deras tillverkningsprocesser. Planare, tunnar och starkare kvalitéer krävs mer och mer – och för att producera och verifiera detta material krävs avancerade mätsystem.

“Högkvalitets precisionsstål är en marknad där Shapeline varit aktiv under en längre tid”, sager Pär Kierkegaard, Shapelines vd. ”Våra allra första installationer för mer än 10 år sedan var när Uddeholm och Sandvik köpte våra allra första system – som för övrigt fortfarande används i produktion. I Kina förväntar vi oss en väldigt snabb utveckling, inte enbart för denna typ av produkter, men även inom andra kvalitetskänsliga produktområden som Elektrostål och Grovplåt där vi också har starka systemlösningar.”

”Det är lätt att tro att Kina och Sverige ligger långt ifrån varandra, men det är inte längre sant på något sätt. Användare och tillverkare av stål har samma krav här som i Europa – och genom tekniska lösningar kombinerat med billiga och snabba resealternativ kan vi erbjuda kunder här samma nivå av kundstöd och support som vi gör till kunder i till exempel Tyskland, Korea, Brasilien, USA och alla andra marknader där vi redan har system i drift”, säger Pär Kierkegaard.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-24 23:28 V9.4.0-2