Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 10 maj 2010

Ny platschef vid DHL:s SAAB-verksamhet i Trollhättan

Christer Wranå är ny platschef vid DHL Supply Chains SAAB-verksamhet i Trollhättan.
Christer Wranå kommer nu att ansvara för att vidareutveckla tjänster och processer vid anläggningen där hundratals bilkomponenter monteras för vidare interntransport till SAAB:s intilliggande bilfabrik.

Civilekonomen Christer Wranå, 42, har en bakgrund som kapten vid flygvapnet och som pilot på SAS. Dessutom har han arbetat som Warehouse Manager på Maersk och som logistikchef på Ericsson och IBM.

I dag tillverkas 28 bilar varje timme i Trollhättan, och DHL Supply Chain bedriver montering av hundratals artikelnummer, från kofångare och backspeglar till olika elkomponenter, på nya SAAB-bilar inom bilföretagets linproduktion. Dessutom monterar DHL Supply Chains avdelning Wheels & Tires däck på alla nyproducerade SAAB-bilar.

– DHL:s starka position på marknaden och det globala nätverket är mycket inspirerande. Jag ser stora möjligheter med att förädla DHL Supply Chains produkter, tjänster och processer för att vår personal ska kunna erbjuda en ännu bättre service och effektiviserande lösningar, säger Christer Wranå, ny platschef på DHL Supply Chains logistikanläggning i Trollhättan.

Christer Wranå tillträdde tjänsten som platschef på DHL Supply Chain i Trollhättan den 6 april.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2